vostexb2b-.jpg                                                                                                                            

 

Vostex

VISIT OUR NEW E-SHOP

WWW.VOSTEXFASHION.COM

Athens, Est. 1926

Find what you need!
Elastic Bands, Cords, Ribbons & Rigid Tapes, ACCESSORIES, VISIT OUR E-SHOP NOW! JUST CLICK HERE

Αγαπητοί φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας στην οποία μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη υλικών μόδας από απλές κορδέλες και γκρο έως περίτεχνα σχέδια ζακάρ και τυπωμένα σε ελαστικές ταινίες και ιμάντες. Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στις σελίδες μας και να αναζητήσετε τα κατάλληλα προϊόντα για τις κατασκευές σας. Σας ενημερώνουμε ότι όλα μας τα είδη μπορούν να ανακατασκευαστούν σύμφωνα με τις ανάγκες σας σε σχέδιο, φάρδος και χρώματα. Μπορούμε ακόμα να υλοποιήσουμε όποιο σχέδιο προτείνετε ή φαντάζεστε. Όλα μας τα είδη παράγονται καθημερινά στο εργοστάσιο μας σε συγκεκριμένες ποσότητες. Μπορείτε να παραγγείλετε άμεσα πολλά από τα προϊόντα μας που είναι σε στοκ. Δεχόμαστε επίσης μεγάλες παραγγελίες χονδρικής σε συμφέρουσες τιμές και πολύ γρήγορους χρόνους παράδοσης. Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία. Στείλτε στο e-mail μας [email protected] gr τον κωδικό ή την φωτογραφίας του προϊόντος που σας ενδιαφέρει και θα σας απαντήσουμε για την τιμή και την διαθεσιμότητα του.

Περισσότερα

Δημοφιλή Προϊόντα

  ...
Vostex Quality

100%

Υψηλη Ποιοτητα
Vostex 90 Years

90

Χρονια Παρουσιας
Vostex Service

100%

Αμεση Εξυπηρετηση
handmade

Τα Νέα Μας

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η διοίκηση της εταιρείας ΚΟΡΔΕΛΟΠΟΙΪΑ VOSTEX I.K.E δείχνοντας σεβασμό για την προστασία του περιβάλλοντος, ανέπτυξε Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (ΣΠΔ), το οποίο και εφαρμόζει ώστε να καλύπτονται οι απαιτήσεις του προτύπου ISO 14001:2015. 

Το ΣΠΔ αναπτύχθηκε έτσι, ώστε να καλύπτει τις δραστηριότητες σχεδιασμού, παραγωγής και εμπορίας κορδελών, κορδονιών, ελαστικών, ζωνών και  αξεσουάρ παραγωγής ενδυμάτων, σε όλες τις φάσεις και συναφείς εργασίες που περιλαμβάνονται σε αυτές, συμπεριλαμβανομένων και των βοηθητικών δραστηριοτήτων και υπηρεσιών. 

Ο σεβασμός στο περιβάλλον αποτελεί πρωταρχικής σημασίας στόχο για την ΚΟΡΔΕΛΟΠΟΙΪΑ VOSTEX I.K.E., και έτσι η προσπάθεια ελαχιστοποίησης των συνεπειών προς το περιβάλλον εκ των δραστηριοτήτων της, είναι συνεχείς με δράσεις ανακύκλωσης, διάθεσης αποβλήτων και ευαισθητοποίησης του προσωπικού και του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Το ΣΠΔ, εμπεριέχει μηχανισμό βελτίωσης και διορθωτικών ενεργειών, έτσι ώστε να συμπεριλαμβάνει κάθε δυνατή βελτίωση στη μέριμνα για το περιβάλλον, καθώς και συμμόρφωση με τις νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις.  

Η ανάπτυξη του ΣΠΔ έγινε έτσι ώστε να εξασφαλίζεται  η πειθαρχία στους νόμους που αφορούν το περιβάλλον, των οποίων η άμεση και αποτελεσματική εφαρμογή αποτελεί ουσιώδες μέλημα της εταιρείας.  

Η εφαρμογή του ΣΠΔ ανατίθεται στο Συμβούλιο Περιβάλλοντος με αρμοδιότητα την λήψη αποφάσεων για την οργάνωση, λειτουργία, βελτίωση και προσδιορισμό στόχων και κατευθυντηρίων γραμμών.  

Τα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων της εταιρείας στον τομέα της προστασίας και βελτίωσης του περιβάλλοντος, όπως προκύπτουν από τις αναλυτικές εγγραφές του ΣΠΔ,  κοινοποιούνται στους υπαλλήλους της εταιρίας, στους πελάτες και συνεργάτες και όπου αλλού κρίνεται σκόπιμο, ώστε να καθίσταται γνωστό ότι το ΣΠΔ είναι ζωντανό και ενεργό, επιδιώκοντας παράλληλα την συμμετοχή όλων προς τον σκοπό της προστασίας του περιβάλλοντος.

Για την VOSTEX
Κορδελλοποιία VOSTEX Ι.Κ.Ε

Read more

ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

New_Doc_2019-10-03_11.46.18.jpg

Read more

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΕΚΔΟΣΗ: 3 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 30/11/2021

H VOSTEX, είναι μία δυναμική εταιρεία παραγωγής και εμπορίας κορδελών, κορδονιών, ελαστικών, ζωνών και αξεσουάρ παραγωγής ενδυμάτων, με συνεχώς διευρυνόμενη εξαγωγική δραστηριότητα.

Οι αδελφοί Μάκης και Χάρης Βοσταντζόγλου συνεχίζουν μία οικογενειακή παράδοση στον κλάδο και είναι η τρίτη γενιά που συνεχίζει την εταιρεία που ιδρύθηκε το 1926.

Η αναπτυξιακή πολιτική της VOSTEX στηρίζεται στην παραγωγή αξιόπιστων προϊόντων στους πελάτες της, προσφέροντας πάντα την απαιτούμενη ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές σε διεθνές επίπεδο. Η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της και ως εκ τούτου η ικανοποίηση των ποιοτικών και αισθητικών απαιτήσεων αυτών, είναι ύψιστης προτεραιότητας και σημασίας, τόσο για την διοίκηση όσο και όλο το προσωπικό της επιχείρησης.

Βασικός στόχος της αναπτυξιακής πολιτικής της VOSTEX είναι η συνεχής ικανοποίηση των πελατών της και των λοιπών ενδιαφερόμενων μερών, η αποφυγή δημιουργίας προβλημάτων σε αυτούς τόσο μέσα από έγκαιρη πρόληψη, όσο και με τη συνεχή παρακολούθηση και προσαρμογή στις διεθνείς τάσεις της μόδας και της τεχνολογίας της βιομηχανίας ενδυμάτων.

Οι προδιαγραφές και οι διαδικασίες Ποιότητας που εφαρμόζονται από την εταιρεία καταγράφονται στο Εγχειρίδιο Ποιότητας αυτής το οποίο είναι σύμφωνο με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 9001:2015.

Όλα τα θέματα τα σχετικά με την Ποιότητα, αντιμετωπίζονται από τη Διοίκηση της VOSTEX με υπευθυνότητα και ανεξαρτησία, κατόπιν εκχώρησης σε αυτό της σχετικής αρμοδιότητας και υπευθυνότητας από τη Διοίκηση προς τον Εκπρόσωπο της Διοίκησης.

Ως εκ τούτου η VOSTEX εγγυάται ότι όλες οι δεσμεύσεις και οι υποχρεώσεις της προς τους πελάτες αυτής, ικανοποιούνται πάντα με πληρότητα και πελατοκεντρική αντίληψη, με κύριο άξονα την ικανοποίηση του πελάτη και την κάλυψη των νομοθετικών και κανονιστικών απαιτήσεων που σχετίζονται άμεσα με τα προϊόντα της εταιρείας.

Για την VOSTEX

ΚΟΡΔΕΛΛΟΠΟΙΙΑ VOSTEX IKE

Read more

Ποικιλία ΠροϊόντωνVostexΥψηλή Ποιότητα
  • Τοποθεσία

   Ερμού 12, Μεταμόρφωση
   Αθήνα, Ελλάδα
   144 52

   Tel: 0030 2105912080
   Fax: 0030 2105912042

   Social Media

  • Επικοινωνία